Presentatietrainingen

Ben jij op zoek naar naar een “presentatietraining op maat” voor jouw bedrijf of (onderwijs)instelling?
JES biedt een 3-tal in-company trainingen die volledig kunnen worden afgestemd op de wensen en behoeften van jouw medewerkers.

1.Spreken met Impact

Meer dan 80% van alle mensen ervaart stress en spanning tijdens een presentatie! Tijdens deze training leer je niet alleen praktische tips en tools om je zenuwen de baas te blijven, maar bovenal het vermogen je boodschap krachtig over te brengen vanuit passie en plezier.

2.Storytelling

Niets leuker dan luisteren naar een goed verhaal! Verhalen zijn niet alleen leuk om naar te luisteren, maar blijven ook veel beter hangen bij de luisteraar. Tijdens deze training leer je jouw presentatie te koppelen aan een aansprekend, persoonlijk verhaal waarmee je jouw luisteraars op een leuke manier in beweging krijgt.

3. Pitchen

Ook zo klaar met die eindeloos lange vergaderingen die tot niets leiden? Vind jij het bovendien lastig om jezelf of je product goed te verkopen? Tijdens deze training leer je op een gestructureerde en doeltreffende wijze jouw boodschap over te brengen.

MEER INFORMATIE

JES Soccer Performance

Soccer Performance Academy

Het ontwikkelen en verzorgen van diverse -door de KNVB geaccrediteerde- opleidingen voor o.a. voetbaltrainers en fysieke trainers werkzaam op amateur en professioneel niveau in samenwerking met opleidingscentrum Start2Move

Soccer Performance Training

Het verzorgen van fysieke trainingen (op het veld of gym) voor individuele spelers en (prof)teams .
Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve test- en trainingstools (o.a. Flex en Ledsreact Pro) en performance tracking. (o.a. Johan Sports)

Soccer Performance Consultancy

Het verzorgen van (bij)scholingen en workshops op maat voor voetbalclubs in binnen- en buitenland. Daarnaast helpt Jelmer performance managers met het opzetten en implementeren van een fysiek beleidsplan en testprotocollen.

Reviews

Had the pleasure of working with Jelmer at sc Heerenveen. I would highly recommend him to work at a high level football club with his good understanding of training and variety of exercises as well as understanding the needs of professional football players.
"Good understanding of training and variety"
Alfred Finbogasson - speler FC Augsburg
Hoewel ik geen fan ben van conditietraining, wist Jelmer het toch uitdagend te maken middels leuke spel- en competitie-elementen met en zonder bal. We hadden bovendien weinig blessures.
"Streng maar goed, haha!"
Mitchell Dijks - speler Bologna FC
Op enthousiaste wijze wist Jelmer het trainersteam van NAC Breda letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar verdere professionalisering op het gebied van voetbalconditie.
"Duidelijke, professionele scholing voor de trainers"
Tim Gilissen - technisch directeur Heracles Almelo