SPREKER

Op zoek naar een spreker voor jouw (sport)bedrijf of onderwijsinstelling over het thema Ondernemerschap en Sport? Op energieke wijze inspireert en motiveert Jelmer Siemons jou en je medewerkers op weg naar meer passie, plezier en écht succes.

Lezingen: Ondernemerschap en Sport

Lezing 1. “De weg naar een ondernemende organisatie”

Wil jij medewerkers die net dat stapje extra zetten, eigen verantwoordelijkheid nemen en bovenal ondernemend gedrag en eigenaarschap laten zien? Laat niet alleen je team maar ook jezelf inspireren de 1e stap te zetten vanuit passie en plezier!

MEER INFORMATIE

Lezing 2. “Volg je passie -niet morgen maar vandaag!-“

Droom jij ervan om jouw eigen bedrijf in de sport (eindelijk) te gaan opzetten en of verder uit te gaan bouwen? Jelmer deelt niet alleen zijn succesverhalen, maar juist ook zijn grootste “fuck ups”. Je krijgt bovendien diverse praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt op weg naar écht succes. Niet morgen maar vandaag!

MEER INFORMATIE

Lezing 3. “Ondernemen is GEEN topsport”

Je hoort mensen vaak zeggen “ondernemen is topsport”. En inderdaad er zijn talrijke overeenkomsten. Als ondernemer en sporter wil je het maximale uit jezelf en je team halen en succesvol zijn. Maar wat is écht succes voor jou als ondernemer en bereik je dat? Jelmer neemt je in deze persoonlijke lezing mee in de “live changing” keuze op weg naar écht succes!

MEER INFORMATIE

Lezing 4. “De fitnessonderneming van de toekomst”

De fitnessbranche verandert in sneltreinvaart. Kansen, veranderingen en uitdagingen, als fitnessondernemer ervaar je dit elke dag. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen en hoe blijf je inspelen op de snel veranderende markt? Met deze interactieve lezing zet je -samen met jouw team- de 1e stap naar een succesvolle toekomst!

MEER INFORMATIE

Liever maatwerk?

Elke organisatie is anders. In samenspraak met Jelmer kan je een lezing op maat laten verzorgen die optimaal aansluit bij de behoeften van jouw medewerkers.

Wil jij liever jezelf of je team (verder) ontwikkelen op het gebied van Spreken, Pitchen en/of Storytelling? Jelmer biedt op persoonlijk en teamniveau, trainingen aan waarin je (team) leert te Spreken met Impact. Je leert niet alleen jouw presentatie te koppelen aan een aansprekend, persoonlijk verhaal, maar leert ook deze krachtig en zelfverzekerd over te brengen aan je luisteraars.

MEER INFORMATIE

Reviews

Jelmer heeft op authentieke wijze zijn ervaring als ondernemer met ons gedeeld en weten te vertalen naar ondernemend gedrag binnen onze organisatie. Gewoon doen!

"Ondernemend gedrag binnen onze eigen organisatie"

Martijn Mellema - manager Sportservice Zwolle
Als ondernemer ben je steeds op zoek naar de extra ondersteunende factor die steeds het beste van je naar boven haalt. Als ondernemer heb ik dan ook heel veel steun aan de inspiratie en kennis die Jelmer ons adviseert zodat wij een mooie toekomst met het bedrijf voor ogen hebben.

"Het is geweldig samenwerken"

Koen Vervauteren - CEO Ledsreact
Jelmer zet je op scherp, door zijn vraagstellingen kom je tot de kern van je boodschap. Betrokken, geïnteresseerd en inspirerend!

"Jelmer zet je op scherp"

Christine Ziekman - Directeur CIOS Arnhem