Minder blessures, betere prestaties!

Jelmer Siemons helpt voetbalclubs, trainers en spelers op weg naar minder blessures en betere prestaties middels opleidingen, trainingen en consultancy.

Zo gaan er -in samenwerking met opleidingscentrum Start2Move- binnenkort weer 2 nieuwe door de KNVB geaccrediteerde cursussen Conditietrainer Voetbal (basis) en Conditietrainer Voetbal Plus van start in Houten en Zwolle.

Daarnaast biedt JES Soccer Performance -in samenwerking met Fit For Football- een uitgebreide “fit check” bij het trainingscentrum van TEAM NL in Amsterdam en is het mogelijk zowel online als op locatie begeleid te worden om o.a. sneller en sterker te worden.

MEER INFORMATIE

JES Soccer Performance

Soccer Performance Academy

Het ontwikkelen en verzorgen van diverse -door de KNVB geaccrediteerde- opleidingen voor o.a. voetbaltrainers en fysieke trainers werkzaam op amateur en professioneel niveau in samenwerking met opleidingscentrum Start2Move

Soccer Performance Training

Het verzorgen van fysieke trainingen (op het veld of gym) voor individuele spelers en (prof)teams .
Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve test- en trainingstools (o.a. Flex en Ledsreact Pro) en performance tracking. (o.a. Johan Sports)

Soccer Performance Consultancy

Het verzorgen van (bij)scholingen en workshops op maat voor voetbalclubs in binnen- en buitenland. Daarnaast helpt Jelmer performance managers met het opzetten en implementeren van een fysiek beleidsplan en testprotocollen.

Reviews

Had the pleasure of working with Jelmer at sc Heerenveen. I would highly recommend him to work at a high level football club with his good understanding of training and variety of exercises as well as understanding the needs of professional football players.
"Good understanding of training and variety"
Alfred Finbogasson - speler FC Augsburg
Hoewel ik geen fan ben van conditietraining, wist Jelmer het toch uitdagend te maken middels leuke spel- en competitie-elementen met en zonder bal. We hadden bovendien weinig blessures.
"Streng maar goed, haha!"
Mitchell Dijks - speler Bologna FC
Op enthousiaste wijze wist Jelmer het trainersteam van NAC Breda letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar verdere professionalisering op het gebied van voetbalconditie.
"Duidelijke, professionele scholing voor de trainers"
Tim Gilissen - technisch directeur Heracles Almelo