JES Soccer Performance Consultancy

Vanuit JES Soccer Performance Consultancy help ik voetbalorganisaties en clubs met o.a.:

  • de verdere professionalisering van de organisatie op fysiek vlak
  • het opzetten en implementeren van een fysiek beleidsplan
  • het opzetten en verzorgen van innovatieve test- en trainingstools
  • (bij)scholing van het trainers team
  • productontwikkeling en trainingen

Aangezien ik (helaas) niet alle expertise zelf in huis heb, schakel ik waar nodig experts in vanuit mijn netwerk.

Wie zijn jouw opdrachtgevers en wat doe je zoal?

In mijn rol als consultant ben ik ca. 1 dag in de week werkzaam voor de KNVB in Zeist (Innovatiehub #11) en betrokken bij de product- en opleidingsontwikkeling van het nieuwe concept Kicksfit. Het is de ambitie om dit unieke voetbal/fitness concept uit te rollen bij 500 verenigingen in Nederland. Daarnaast ben ik werkzaam als ambassadeur voor Ledsreact. Naast productontwikkeling van de innovatieve Ledsreact PRO, verzorg ik hiervoor in binnen- en buitenland workshops aan profclubs (o.a. sc Heerenveen) op het gebied van “agility”.

Voor o.a. NAC Breda en FC Twente heb ik (bij)scholingen aan het trainers team verzorgd op Soccer Performance gebied. Daarnaast ben ik actief voor diverse ambitieuze amateurverenigingen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

MEER INFORMATIE

JES Soccer Performance

Soccer Performance Academy

Het ontwikkelen en verzorgen van diverse -door de KNVB geaccrediteerde- opleidingen voor o.a. voetbaltrainers en fysieke trainers werkzaam op amateur en professioneel niveau in samenwerking met opleidingscentrum Start2Move

Soccer Performance Training

Het verzorgen van fysieke trainingen (op het veld of gym) voor individuele spelers en (prof)teams .
Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve test- en trainingstools (o.a. Flex en Ledsreact Pro) en performance tracking. (o.a. Johan Sports)

Soccer Performance Consultancy

Het verzorgen van (bij)scholingen en workshops op maat voor voetbalclubs in binnen- en buitenland. Daarnaast helpt Jelmer performance managers met het opzetten en implementeren van een fysiek beleidsplan en testprotocollen.

Reviews

Had the pleasure of working with Jelmer at sc Heerenveen. I would highly recommend him to work at a high level football club with his good understanding of training and variety of exercises as well as understanding the needs of professional football players.
"Good understanding of training and variety"
Alfred Finbogasson - speler FC Augsburg
Hoewel ik geen fan ben van conditietraining, wist Jelmer het toch uitdagend te maken middels leuke spel- en competitie-elementen met en zonder bal. We hadden bovendien weinig blessures.
"Streng maar goed, haha!"
Mitchell Dijks - speler Bologna FC
Op enthousiaste wijze wist Jelmer het trainersteam van NAC Breda letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar verdere professionalisering op het gebied van voetbalconditie.
"Duidelijke, professionele scholing voor de trainers"
Tim Gilissen - technisch directeur Heracles Almelo