Minder blessures, betere prestaties!

In samenwerking met opleidingscentrum Start2Move verzorgt JES Soccer Performance KNVB geaccrediteerde opleidingen, cursussen en bijscholingen helpen we o.a. (toekomstige) voetbaltrainers, fysieke trainers en verzorgers het maximale uit zichzelf en hun spelers te halen.

Of je nu één uur in de week trainer bent bij een team op lager niveau of fulltime werkzaam bent als fysieke trainer in het profvoetbal, we hebben altijd een passende opleiding voor jou. Hoewel we bij sommige opleidingen theoretisch behoorlijk de diepte ingaan, staat de “voetbalpraktijk” te allen tijde centraal. Hierbij maken we regelmatig gebruik van innovatieve test- en trainingstools zoals de Smartclips, Blazepods, Flex, Smartgoals, Ultimate Instability en de Ledsreact Pro.

Aan het eind van de cursus zit je (hopelijk) vol inspiratie en nieuwe ideeën waar je direct mee aan de slag kunt. Hierbij spelen niet alleen jouw docent maar ook je mede-cursisten een belangrijke rol. Middels onze blogs, artikelen en de Start2Move community, blijven we je ook in de toekomst voorzien van nieuwe oefeningen, tips en wetenschappelijke onderzoeken.

Top 5 Voetbalopleidingen*

1. Fysieke Trainer Voetbal PRO
2. Conditietrainer Voetbal basis
3. Conditietrainer Voetbal Plus
4. Hersteltrainer Voetbal
5. Video Analist Voetbal

* Alle opleidingen zijn geaccrediteerd door de KNVB. Naast alle benodigde kennis ontvang je ook je benodigde KNVB studiepunten.

MEER INFORMATIE

JES Soccer Performance

Soccer Performance Academy

Het ontwikkelen en verzorgen van diverse -door de KNVB geaccrediteerde- opleidingen voor o.a. voetbaltrainers en fysieke trainers werkzaam op amateur en professioneel niveau in samenwerking met opleidingscentrum Start2Move

Soccer Performance Training

Het verzorgen van fysieke trainingen (op het veld of gym) voor individuele spelers en (prof)teams .
Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve test- en trainingstools (o.a. Flex en Ledsreact Pro) en performance tracking. (o.a. Johan Sports)

Soccer Performance Consultancy

Het verzorgen van (bij)scholingen en workshops op maat voor voetbalclubs in binnen- en buitenland. Daarnaast helpt Jelmer performance managers met het opzetten en implementeren van een fysiek beleidsplan en testprotocollen.

Reviews

Had the pleasure of working with Jelmer at sc Heerenveen. I would highly recommend him to work at a high level football club with his good understanding of training and variety of exercises as well as understanding the needs of professional football players.
"Good understanding of training and variety"
Alfred Finbogasson - speler FC Augsburg
Hoewel ik geen fan ben van conditietraining, wist Jelmer het toch uitdagend te maken middels leuke spel- en competitie-elementen met en zonder bal. We hadden bovendien weinig blessures.
"Streng maar goed, haha!"
Mitchell Dijks - speler Bologna FC
Op enthousiaste wijze wist Jelmer het trainersteam van NAC Breda letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar verdere professionalisering op het gebied van voetbalconditie.
"Duidelijke, professionele scholing voor de trainers"
Tim Gilissen - technisch directeur Heracles Almelo